Tehnologia Aquator
Image module

Primele filtre romanesti pentru purificarea apei au aparut In anii ’90, cand cercetatorii din cadrul firmei GRUP ROMET, cu multa munca, pasiune si talent, au reusit sa produca filtrul de purificare a apei AQUATOR, ce va castiga deja In 1994 medalia de aur la Salonul Mondial de Inventica de la Bruxelles.

Un alt moment decisiv in istoria acestei familii de produse a fost dezvoltarea de echipamente de filtrare a apei pentru situatii de razboi si calamitati, respectandu-se conformitatea cu standardele NATO, fapt ce ne-a permis sa devenim unic furnizor al Armatei Romane, Inca din 1996.

Specialistii din cadrul GRUP ROMET au reusit, printr-un efort de aproape 20 de ani, sa dezvolte o gama variata de produse, care se adapteaza foarte bine la problemele de calitate a apei din Romania, atat cea din retelele publice, cat si cea din surse necontrolate (lacuri, surse subterane).

Filtrele AQUATOR sunt destinate purificarii apei provenite din reteaua publica. Cea mai sigura apa se obtine atunci cand  paharul este cat mai aproape de locul purificarii acesteia. Motivarea juriului Salonului Mondial de Inventica de la Bruxelles la acordarea Medaliei de Aur, a fost: “Filtrele Aquator utilizeaza blocuri poroase din carbune activ si argint, care asigura o PURIFICARE NATURALA A APEI”.