Cum cumpăr?

Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul “ADAUGA IN COS”.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului „CONTINUA CUMPARATURILE”.


Detaliile de livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea stanga a paginii. Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de „Finalizare comanda„.
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati „Finalizare comanda”.

Modalitatea de plata

Plata pentru produsele comandate se va face in momentul primirii acestora prin posta sau prin curier. 

ATENTIE: Pretul produselor din magazinul virtual nu include si pretul transportului! transportul produselor de face prin intermediu prin intermediul firmei de curierat.