Image module
Image module

DESPRE NOI

„80% din boli se datorează apei.”

– Dr. Louis Pasteur

Cine suntem?

Echipa Nanotech Water Solution pune în practică experiența de 25 de ani acumulată în producerea și dezvoltarea filtrelor de uz casnic Aquator. Misiunea ne conduce, iar “Sănătate prin apă de calitate” este misiunea firmei noastre.

Exigențele crescute privind calitatea apei, cerințele privind protejarea mediului reprezintă o adevarată provocare pentru specialiștii firmei noastre.

De ce noi?

Soluțiile pe care le oferim pentru tratarea apelor cu conținut excesiv de arsen, bor, fluoruri, nitriți, nitrați și alți contaminanți chimici și bacteriologici sunt rezultanta unei intense activități de cercetare.

Oferim servicii de consultanță în proiectarea, execuția și managementul stațiilor de tratare și epurare, aflate în diverse faze. Propriul laborator ne permite elaborarea soluțiilor pe baza analizei apei supuse procesului de tratare, testarea soluțiilor oferite, urmărirea eficienței procesului de tratare în funcționare.

Parteneriatele cu firme de prestigiu ne permit ofertarea de pachete complete cu echipamente necesare în managementul apei.

Tehnologiile de potabilizare a apei aplicate de firma noastră au fost calificate prin acceptarea și achiziționarea produsului “Instalația portabilă de potabilizare a apei AQUATOR 501S pentru intervenții în zone calamitate și de conflict” de către Ministerul Apararii Nationale, Inspectoratul protecției CivileCrucea Roșie Română.

 

Certificate și Avize